Πασιέντζα Freecell

Η Πασιέντζα Freecell είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια καρτών για τους λάτρεις των καρτών. Αυτό το παιχνίδι είναι εύκολα διαθέσιμο στους υπολογιστές PC ή σε υπολογιστές Microsoft. Ακόμα, αυτό το παιχνίδι έχει συσκευαστεί στο λειτουργικό σύστημα Windows από το 1995. Ας ρίξουμε μια ματιά στις λεπτομέρειες του παιχνιδιού παρακάτω.

Σχετικά με την Πασιέντζα Freecell

Η Πασιέντζα Freecell είναι ένα παιχνίδι καρτών που μπορεί να παιχτεί από έναν μόνο παίκτη ή πασιέντζα. Το παιχνίδι χρησιμοποιεί ένα τράπουλο με 52 κάρτες. Τα στοιχεία του παιχνιδιού καρτών είναι τέσσερα ανοικτά κελιά, επτά ανοικτά τράπουλα και ένα κλειστό τράπουλο. Ο παίκτης μπορεί να επιλέξει να παίξει μία έκδοση από μία ή τρεις κάρτες. Υπάρχουν αρκετές διαφορετικές παραλλαγές με τον ίδιο βασικό κανόνα. Αυτό το παιχνίδι έχει συσκευαστεί στο λειτουργικό σύστημα Windows από το 1995 μέχρι σήμερα.

Πώς να παίξετε Πασιέντζα Freecell;

Υπάρχουν αρκετά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να παίξετε το παιχνίδι καρτών Πασιέντζα Freecell. Πρώτον, ελέγξτε τις ανοικτές κάρτες στα επτά τράπουλα. Μπορείτε να μετακινήσετε μόνο μια κάρτα που μπορεί να μετρηθεί κάτω. Για παράδειγμα, αν δείτε μια κάρτα 7-κούπας και μια κάρτα 8-ρόμβου, σημαίνει ότι μπορείτε να μετακινήσετε την κάρτα 7-κούπας στην κάρτα 8-ρόμβου. Δεύτερον, αν δεν υπάρχουν περισσότερες κάρτες που μπορείτε να επιλέξετε στα ανοικτά τράπουλα, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κλειστό τράπουλο για να ανοίξετε νέες κάρτες. Θα ανοίξετε μια κάρτα εάν επιλέξετε τη μέθοδο επιλογής ενός, ενώ θα ανοίξετε 3 κάρτες εάν επιλέξετε την επιλογή επιλογής τριών. Τρίτον, ενώ επικεντρώνεστε στη δημιουργία των ταμπλό με βάση τον πρώτο κανόνα, μπορείτε επίσης να σκεφτείτε πώς θα ταξινομήσετε τις κάρτες στα κενά τράπουλα. Μπορείτε να αρχίσετε να τοποθετείτε τις κάρτες Ας, 2, 3, 4, μέχρι τις Κάρτες Ρήγα. Έτσι, το επάνω μέρος του τραπεζιού είναι η κάρτα του ρήγα. Σε αυτό το στάδιο, πρέπει να ταξινομήσετε τις κάρτες με βάση το ίδιο σύμβολο.

Νίκη και Ήττα στην Πασιέντζα Freecell

Έτσι, πότε θα κερδίσετε ή θα χάσετε το παιχνίδι καρτών Πασιέντζα Freecell; Θα κερδίσετε το παιχνίδι εάν μπορέσετε να ταξινομήσετε όλες τις κάρτες στα 4 κενά τράπουλα. Ταυτόχρονα, θα ανοίξετε επίσης όλες τις κλειστές κάρτες τράπουλα και θα ταξινομήσετε κάτω τις κάρτες στα 7 τράπουλα. Θα δείτε ένα δροσερό τέλος εάν οι κάρτες στα 7 τράπουλα και το κλειστό τράπουλο καρτών είναι άδειες επειδή έχουν ταξινομηθεί όλες στα 4 τράπουλα καρτών. Από την άλλη πλευρά, θα χάσετε εάν δεν μπορείτε να κάνετε καμία άλλη κίνηση. Μπορείτε να προσπαθήσετε να κερδίσετε φτάνοντας το υψηλότερο δυνατό σκορ και το γρηγορότερο δυνατό.

Back to Top