Πασιέντζα Klondike (κλασική)

Η Πασιέντζα Klondike είναι ένα από τα νέα παιχνίδια που δημοσιεύτηκαν αρχικά από τη Microsoft. Καλά, το παιχνίδι είναι νέο, οι όροι Klondike αναφέρονται σε κάτι παλιό. Το Klondike ως παιχνίδι είναι γνωστό από τη δεκαετία του 1900, όταν οι αλάσκανοι ανθρακωρύχοι αρέσκονταν να παίζουν το παιχνίδι στον ελεύθερο τους χρόνο. Πώς λοιπόν να παίξετε την Πασιέντζα Klondike; Είναι πραγματικά το ίδιο με το παλιό παιχνίδι που έπαιζαν αυτοί οι ανθρακωρύχοι; Εδώ είναι τα βήματα για να παίξετε το παιχνίδι.

Πώς να Παίξετε την Πασιέντζα Klondike

Τοποθετήστε τις Κάρτες Σωστά

Το παιχνίδι Klondike δεν είναι πραγματικά δύσκολο να μάθετε. Ακόμα κι αν δεν έχετε παίξει ποτέ το παιχνίδι πριν, μπορείτε απλά να το κατανοήσετε παρακολουθώντας κάποιον άλλο να το παίζει μπροστά σας. Ωστόσο, το να μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα το κερδίσετε πάντα. Ναι, το να παίζετε εναντίον του υπολογιστή είναι συχνά πιο απογοητευτικό από το να έχετε άλλον παίκτη ως αντίπαλο.

Καταρχάς, μπορείτε να αρχίσετε τα πάντα τοποθετώντας μια κάρτα στο τραπέζι σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να τοποθετήσετε τις άλλες 6 κάρτες με την όψη προς τα κάτω. Μία από τις έξι κάρτες που αναφέρθηκαν προηγουμένως, κυρίως η πρώτη, τοποθετείται στη συνέχεια μαζί με μια κάρτα που είναι με την όψη προς τα επάνω. Προσθέστε συνεχώς μια άλλη κάρτα με την όψη προς τα κάτω για να δημιουργήσετε μια στήλη μέχρι να ανοιχτούν ή να βρίσκονται όλες οι κάρτες προς τα επάνω.

Εάν ακολουθείτε τις σωστές οδηγίες, πρέπει να έχετε επτά κάρτες. Μην ξεχνάτε, πρέπει επίσης να ελέγξετε ότι έχετε συνολικά 24 κάρτες στο χέρι σας. Φυσικά, αυτές οι κάρτες είναι αυτές που θα παίξετε.

Κάρτες Άσσοι

Δεύτερον, αυτό που χρειάζεστε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε όλες τις κάρτες σε 4 διαφορετικούς Άσσους. Η κάρτα μπορεί να βγει οποιαδήποτε στιγμή και πρέπει να φτιάξετε 4 κάρτες με σειρά από Άσσο έως Βαλέ. Κοιτάζοντάς το, τοποθετήστε το στο πλάι των άλλων καρτών και αρχίστε να προσθέτετε μια άλλη. Βεβαιωθείτε ότι ελέγχετε ότι κάθε στήλη πρέπει να είναι ίδια σε όρο χρώματος και τύπου.

Ανοίξτε Κάρτες με την Όψη προς τα Κάτω

Εάν χρησιμοποιείτε κάρτες που είναι με την όψη προς τα πάνω, σημαίνει ότι μπορείτε να ανοίξετε κάρτες με την όψη προς τα κάτω. Όπως και στα άλλα παιχνίδια Πασιέντζα, αν ανοίξετε με επιτυχία την κάρτα στο κάτω μέρος, μπορείτε να ανοίξετε μια νέα βάση τοποθετώντας εκεί τον βαλέ.

Μπορείτε επίσης να μετακινήσετε τη σειρά των καρτών από μια βάση σε μια άλλη και δεν εξαρτάται από το μήκος της σειράς. Εν τω μεταξύ, για να χρησιμοποιήσετε τις κάρτες στο χέρι σας πάρτε τις 3 πάνω κάρτες και μετά τις αντιστρέψτε με την όψη προς τα κάτω. Θυμηθείτε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο τη χαμηλότερη κάρτα. Φυσικά, εάν την έχετε χρησιμοποιήσει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια άλλη κάρτα ακριβώς κάτω από αυτήν. Όταν τελειώσετε, πάρτε όλες τις κάρτες και ξεκινήστε ξανά.

Η Πασιέντζα Klondike είναι μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές Πασιέντζα, και παίζεται ευρέως. Σας εύχομαι να περάσετε όμορφα τον ελεύθερο σας χρόνο!

Back to Top