Πασιέντζα Tripeaks

Είστε εξοικειωμένοι με την πασιέντζα Tripeaks; Είναι μια άλλη εκδοχή της καλογνωμονούμενης πασιέντζα. Συνδυάζοντας τα παιχνίδια πασιέντζας Golf και Pyramid, αυτό το παιχνίδι δημιουργεί αναμφίβολα μια πρόκληση για τους φανατικούς λάτρεις της πασιέντζας. Εάν είστε πρόθυμοι να ξεκινήσετε αυτό το παιχνίδι αλλά δεν είστε ακόμα σίγουροι για τους κανόνες πίσω από αυτό, αυτή η σελίδα είναι για εσάς.

Γνωρίζοντας την Πασιέντζα Tripeaks

Η πασιέντζα Tripeaks είναι ένα παιχνίδι ταχείας κίνησης όπως το Golf. Ωστόσο, δεν είναι τόσο μηχανική όσο το Golf. Αυτό το παιχνίδι έχει τον έμφαση περισσότερο στην όραση και τη σκέψη προκειμένου να εκπληρώσετε τον κύριο στόχο του παιχνιδιού.

Όπως το όνομά του ορίζει, η πασιέντζα Tripeaks έχει 3 κορυφές καρτών που επικαλύπτονται στα κάτω μέρη. Για να κερδίσετε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να καταστρέψετε όλες τις κορυφές αφαιρώντας τις κάρτες από το κάτω μέρος προς την κάθε κορυφή. Οι κάρτες στον πίνακα αποστέλλονται στη στοίβα απορριμμάτων.

Πώς να παίξετε την Πασιέντζα Tripeaks

Ξεκινώντας το παιχνίδι πασιέντζας Tripeaks, θα βρείτε μια μόνο στοίβα απορριμμάτων ως τον τόπο για να στείλετε την αφαιρούμενη κάρτα από την κατασκευή. Ο κανόνας για να τοποθετήσετε τις κάρτες στη στοίβα απορριμμάτων είναι εύκολος. Σας επιτρέπεται να μεταφέρετε μια κάρτα εκεί όσο η κάρτα ακολουθεί την φθίνουσα ή αύξουσα ακολουθία της διαθέσιμης κάρτας στη στοίβα απορριμμάτων. Δεν απαιτείται το ίδιο χρώμα.

Για παράδειγμα, εάν η κορυφαία κάρτα στη στοίβα απορριμμάτων είναι 5, τότε μπορείτε να τοποθετήσετε μια άλλη κάρτα σε 4 ή 6 χωρίς να λάβετε υπόψη το χρώμα της. Όσον αφορά τους βασιλιάδες, οι φθίνουσες και αυξανόμενες επίπεδα θα είναι οι ντάμες και οι άσοι. Οι κανόνες ισχύουν και για τους άσους. Εάν μείνετε αντιμέτωποι και δεν μπορείτε να στείλετε άλλες κάρτες στη στοίβα απορριμμάτων, τότε μπορείτε να κάνετε κλικ στην κάρτα αποθήκης για βοήθεια. Εάν δεν υπάρχει τίποτα άλλο αριστερά στην κάρτα αποθήκης, το παιχνίδι σας τελειώνει. Είναι ένα προκλητικό παιχνίδι, έτσι δεν είναι;

Παραλλαγές της Πασιέντζας Tripeaks

Υπάρχουν δύο παραλλαγές σε αυτό το παιχνίδι που αντιπροσωπεύουν το επίπεδο δυσκολίας στο παιχνίδι. Η εύκολη λειτουργία είναι κάρτα προς τα επάνω. Θα έχετε όλες σας τις κάρτες στον πίνακα προς τα επάνω κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αντίθετα, η δύσκολη λειτουργία είναι κάρτα προς τα κάτω. Δεν θα δείτε καμία κάρτα ανοικτή στο παιχνίδι. Επομένως, θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να χρησιμοποιήσετε τη μνήμη και την όρασή σας για να κερδίσετε τους περισσότερους πόντους σε αυτό το παιχνίδι.

Η πασιέντζα έχει πολλές παραλλαγές για τους φίλους της. Αυτό το παιχνίδι είναι ένα από αυτά που μπορεί να ικανοποιήσει τη δίψα σας για προκλήσεις. Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε τον χρόνο σας βέλτιστα, καθώς υπάρχει μια ανταμοιβή αν καταφέρετε να κερδίσετε αυτή την πασιέντζα tripeaks γρήγορα.

Back to Top